Últims dies a la piscina

1009

Amb l’entrada del mes de setembre i el final d’estiu, el servei de la piscina allarga la temporada fins al diumenge 13 en l’horari habitual. El bar de la piscina, a les mateixes instal·lacions, continua operatiu d’11.00 a 20.00 però deixa d’oferir dinars i sopars en aquest tram final.

Fins al 13 de setembre es podrà continuar anant a la piscina municipal fent ús de l’abonament d’estiu o amb la compra d’una entrada. Una ampliació en un estiu atípic on les restriccions en molts àmbits han estat a l’ordre del dia. La temporada a les instal·lacions municipals s’han vist afectades per les mesures sanitàries derivades de la pandèmia del coronavirus i, entre altres, no estan operatius els vestuaris i cal mantenir les distàncies per unitats de convivència.

Per altra banda, el bar de la piscina ha pogut operar amb la nova normalitat i ha ofert servei amb plats, tapes, begudes i ha aportat propostes culturals amb alguns concerts de cantautors adaptant l’espai. En aquestes últimes setmanes, el servei de bar estarà obert tots els dies d’11.00 a 20.00 però ja no servirà dinars i sopars.

Comparteix