Estrena de la variant direcció a Igualada

66

Tot i que encara s’hi està treballant, aquest divendres a les 9 del matí s’ha obert el trànsit a la nova variant que comunica la rotonda d’entrada als Hostalets amb, pràcticament, el barri pierenc de Can Musarro. La comunicació amb Vallbona, Capellades o Igualada passa a ser més fluïda i ja no cal passar pel nucli de Piera.

El 12 d’abril ha estat la data en la que, per primera vegada, s’ha pogut circular en el tram de la variant que comunica els Hostalets de Pierola amb la sortida de Piera, pràcticament a l’alçada del barri de Can Musarro i que representa a plantar-se en aquest punt amb menys de la meitat de temps, tenint en compte que ja no cal passar pel centre del poble veí.

Tot i que encara s’està treballant en les connexions de la nova rotonda que distribueix el trànsit a Piera, pistes de tennis i Ca n’Aguilera, els usuaris que van a Capellades o a Igualada des dels Hostalets ja poden gaudir d’aquest nou tram tant d’anada com de tornada. Prop de dos quilòmetres d’un tram històricament reclamat pels dos municipis i que ha vist la llum just en període electoral, la qual cosa ha impedit fer cap acte d’inauguració en aquest sentit.

Comparteix