La Festa de la Verema posa en valor la identitat cultural dels Hostalets de Pierola

1251

L’últim cap de setmana de l’estiu va ser força actiu, en molts aspectes, als Hostalets de Pierola gràcies a les activitats proposades per l’entitat local ‘Teca i Festa’ sota el marc de la Festa de la Verema.

Dissabte al vespre, tot i la pluja intermitent amb un ruixat puntual considerable, molta gent va passar pel 2n Cava i Teca on cava, vins i entrepans petits feien un maridatge perfecte. Alguns paraigües i el petit porxo que deixava l’auditori van servir perquè la gent pogués aixoplugar-se en alguns moments, i tothom va poder gaudir de l’oferta gastronòmica fins, pràcticament, la mitja nit.

L’endemà diumenge, més de 200 persones van participar de la Festa de la Verema que començava de bon matí amb la trobada per anar fins a la vinya a collir una tona de raïm i, en tornar, d’un magnífic esmorzar popular en dues variants: el de forquilla i el d’entrepà.

Al migdia, com és tradició, la festa tancava amb una trepitjada popular de raïm recordant antics mètodes d’extreure l’element principal de vins i caves tan propis de les nostres terres.

Més imatges prement aquí.

Comparteix