Concert i veus de luxe a l’auditori de Cal Figueres

1184

El passat diumenge 12 de febrer a la tarda va tenir lloc un nou concert organitzat pels Amics de la Música dels Hostalets de Pierola en conveni amb l’Ajuntament.

En aquesta ocasió el Cor de Cambra de Granollers, sota la direcció de Josep Vila i Jover, va oferir un variat repertori de cançons tradicionals d’àmbit europeu. Una característica que, sumada a l’extraordinària adaptació dels temes, va fer que el públic que assistia a la sala de l’auditori de Cal Figueres es rendís al conjunt de, pràcticament, la trentena de veus que harmonitzaven en cada interpretació. Irlanda, França, Anglaterra, Bèlgica, País Basc, Sèrbia, Hongria, Noruega van ser alguns dels territoris escollits a banda, naturalment, d’alguns clàssics catalans com ‘El cant dels ocells’ o la sardana ‘Sant Joan’. Prèviament en cada peça, un dels intèrprets dirigia unes paraules al públic per explicar una petita història i donar a conèixer quin era l’argument del següent tema.

Destacar també l’especial treball del director granollerí Josep Vila que marca el compàs del Cor des del 2009 amb un estil propi i curós en les seves indicacions, la qual cosa es tradueix en la gran tècnica i bona interpretació dels cantants.

Cal agrair també el suport de diferents comerços, bàsicament dels Hostalets de Pierola i Piera, que suma en les iniciatives dels Amics de la Música per portar al poble espectacles d’un gran nivell.

Més imatges prement aquí.

Comparteix