Compromís de la Diputació per al vial amb Piera

1078

Aquest dimarts, el diputat i president de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons Vendrell, ha visitat el nostre municipi amb el compromís de la Diputació de Barcelona amb el vial que ha d’unir els nuclis urbans dels Hostalets de Pierola i Piera amb previsió d’iniciar les obres l’any que ve.

El diputat i president de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons Vendrell, acompanyat del gerent de l’àrea, Vicenç Izquierdo, ha estat aquest dimarts al nostre municipi per manifestar el compromís de la Diputació de Barcelona amb el vial que ha d’unir els nuclis urbans dels Hostalets de Pierola i Piera amb una via per a vianants d’uns 2 km de longitud, que discorrerà adjunta a la carretera B-2243, de titularitat provincial.

L’ens provincial s’ha compromès a liderar tècnicament el projecte i l’obra del vial i es corresponsabilitza a assumir part del cost de la mateixa, que s’estima a l’entorn del mig milió llarg d’euros. El percentatge restant l’assumirien, per meitats, els dos ajuntaments implicats, seguint l’esperit dels convenis signats.

La visita ha comptat amb la presència de representants de les dues administracions locals amb els alcaldes Gerard Parcerisas i Josep Llopart, el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme Jordi Parcerisas i les dues tècniques dels serveis territorials de Piera i dels Hostalets, Esther Ball i Imma Gandia, respectivamemt.

Es tracta d’un dels projectes més esperats per ambdues poblacions i, segons s’ha acordat entre les tres parts implicades en aquesta trobada, la previsió és que les obres puguin començar a executar-se a partir de l’any 2022.

Comparteix