Com serà el vial a Piera

545

El dissabte 1 d’abril es va fer la presentació d’un projecte esperat des de fa anys i que està previst que entri en fase d’execució al llarg dels pròxim mesos. El vial que unirà els Hostalets i Piera corre paral·lel a la carretera i preveu un pas de 3 metres amb llum, un petit tram soterrat, àrees de descans i un recorregut molt més amable i segur.

Presentació ‘Vial a Piera’ que comunicarà els nuclis dels Hostalets de Pierola i Piera al costat d’una carretera força transitada i que permetrà fer el recorregut a peu, en bicicleta o patinet amb seguretat. Es desencalla així un projecte pressupostat amb prop d’un milió d’euros més IVA que, finalment, compta amb la implicació de la Diputació de Barcelona que n’assumeix un 68% mentre que els Ajuntaments de Piera i els Hostalets pagaran el 16% cadascun.

A continuació podeu visualitzar, en diferit, l’explicació detallada que el regidor d’Urbanisme, Jordi Parcerisas, en va fer en una retransmissió que també inclou algunes preguntes del públic assistent.

Documentació relacionada:
Presentació Vial a Piera (PowerPoint)

 

Comparteix