Vial entre Serra Alta i el camí de Collet Blau

99

Coincidint amb l’inici de la primavera, l’Ajuntament ha executat el vial des de les cruïlla dels dos sectors residencials de Serra Alta fins al trencall del camí de Collet Blau (Can Térmens), just al límit amb el terme municipal de Collbató. L’actuació respon a la demanda dels veïns que utilitzen el tram habitualment.

L’obra atén la voluntat municipal de fomentar la creació de camins segurs de vianants per tal de proporcionar un entorn protegit i separat del trànsit de vehicles. També representa una millora en la seguretat ja que redueix significativament el risc d’accidents per als vianants, es guanya en accessibilitat i fomenta la mobilitat sostenible, l’activitat física i la salut en general.

Els treballs els ha dut a terme l’empresa Servicios y Mantenimientos J. Fuentes S.L. per un import de 18.030,27€ i consta d’una longitud aproximada de 130 metres. L’expedient compta amb l’autorització de la propietat i amb l’informe favorable dels serveis tècnics de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

En aquest mateix sentit s’estan tenint converses amb l’Ajuntament de Collbató per acabar el tram de vianants pendent que connectarà Serra Alta amb Can Dalmases.

Comparteix