Nou vídeo dels Hostalets de Pierola

820

Publicat un nou treball audiovisual creat des de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola amb la gravació i edició de l’hostaletenc Ferran Puig i la col·laboració d’entitats i particulars del municipi. El vídeo s’ha distribuït a través de les xarxes i se’n farà una versió per la nova pàgina web de turisme.

Després d’uns mesos de producció, filmacions i tasques d’edició, aquesta setmana s’ha presentat el nou vídeo promocional dels Hostalets de Pierola. Un treball que mostra indrets, vistes i plànols del terme municipal i que ha comptat amb la participació de diverses entitats i particulars. El document, que segueix un guió ideat des de l’àrea de Comunicació, porta la signatura audiovisual local de Ferran Puig Rosell (PuigFilms), responsable de la gravació, l’edició i el muntatge amb unes escenes espectaculars.

Després de fer-lo públic a través de diferents xarxes socials i al canal de Youtube, actualment s’estan ultimant els detalls d’una versió adaptada per incloure-la a la nova pàgina web de Turisme que estarà disponible pròximament.

Comparteix