Visita al jaciment de Subirats

1443

Diumenge passat, representants hostaletencs van ser a Subirats amb l’alcalde i diputat de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, amb l’objectiu de conèixer un dels jaciments més importants d’Europa i teixir connexions entre els dos municipis que ajudin a complementar l’experiència paleontològica del CRIP.

Diumenge passat, el primer tinent d’alcalde, Jordi Parcerisas i la regidora del CRIP, Àngels Lorés, van visitar el jaciment paleontològic del Miocè inferior, un dels més importants d’Europa amb restes de mamífers de més de 16 milions d’anys d’antiguitat, ubicat als Casots, al municipi de Subirats, tocant a Sant Sadurní.

La trobada va servir per establir contacte amb Pere Pons, alcalde de Subirats i diputat provincial de la Diputació de Barcelona qui es va posar a disposició dels interessos del nostre territori per la seva proximitat.

La visita va comptar amb la presència de la directora del CRIP, Judit Llopart, qui va coincidir amb l’equip de paleontòlegs que treballen a Subirats, entre els quals hi havia Isaac Casanovas, un dels descobridors del nostre ‘Pau’. Un fet que es va sumar a l’interès comú de vertebrar el territori amb la resta de jaciments i espais culturals de la comarca i voltants per donar més contingut al projecte del CRIP.

Comparteix