Visita al pavelló de Cabrils

795

Una delegació amb representants dels tres grups polítics i tècnics de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va visitar, aquest dimecres, les instal·lacions del pavelló de Cabrils. Es tracta d’un equipament del mateix arquitecte i similar al projecte que, ara mateix, hi ha sobre la taula del departament d’Urbanisme.

Una comitiva amb l’alcalde Gerard Parcerisas i els regidors Jordi Parcerisas, Àngels Lorés, Daniel Vendrell i Jaume Trias, l’arquitecta municipal i el tècnic d’Esports es van desplaçar aquest dimecres a Cabrils per veure el pavelló d’aquest municipi del Maresme. Es tracta d’un equipament que correspon al mateix arquitecte i que és molt similar al del projecte que actualment està a l’Ajuntament i que ve del mandat anterior.

La trobada es va dividir en dues parts en una primera part amb una explicació més tècnica per part de l’arquitecta de Cabrils posant més atenció en aspectes estructurals, de distribució i energètics i, més tard, el tècnic d’esports va destacar com es duu a terme l’activitat amb els equips i les diferents disciplines esportives i conèixer quin és el funcionament del dia a dia de les instal·lacions.

L’objectiu de la trobada és analitzar els pros i contres del projecte que es vol aplicar al nostre municipi i fer el possible per aconseguir un consens entre totes les forces del consistori.

Comparteix