Visita d’Adelaida Moia als Hostalets

355

La directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya felicita el poble dels Hostalets de Pierola en conèixer, de primera mà, el projecte que engloba l’Agrupació de Balls Populars del municipi. Moia va trobar-se amb representants dels diferents grups impulsats des de l’àrea de Tradicions.

Dimarts a la tarda, la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moia Taulés va ser a l’auditori Cal Figueres amb diversos membres del teixit associatiu i de la cultura popular que va incloure els grups de cosidores, capgrossos, bastoners, cercolets, pastorets, diables, Pau de foc, panderos i bitlles catalanes.

L’acte va comptar amb la presència de les regidores de Tradicions, Àngels Lorés i Gemma Fabrés, l’exregidora i impulsora del projecte, Marta Casas i la presidenta de l’Agrupació de Balls Populars dels Hostalets de Pierola, Lupe Díaz.

Moia va aprofitar la seva visita per posar en valor tota la feina feta, felicitar les parts implicades i recordar que el pròxim mes d’abril surten les principals convocatòries d’ajudes i subvencions en l’àmbit de la cultura popular. Després d’un torn de paraules entre els assistents, l’alcalde va tancar l’acte i es va fer una fotografia de grup. Per últim, i abans d’acomiadar-se, la directora general va signar el llibre d’honor del poble.

Més imatges prement aquí.

Comparteix