Visita a l’abocador i a l’Ecoparc 4

1856

L’alcalde i regidor de Medi Ambient, Gerard Parcerisas, tres regidors més de l’equip de govern i tècnics municipals van visitar l’abocador de Can Mata i de l’Ecoparc 4 amb l’objectiu de conèixer, amb més detall, el funcionament de les seves instal·lacions.

Una intensa i productiva visita al llarg del matí del passat dijous va permetre ampliar els coneixements de la representació municipal sobre la gestió de residus que es fa al nostre municipi. Una trobada que també va servir per conèixer les últimes novetats tecnològiques que s’estan implantant per tal d’ampliar la fracció de matèria reaprofitable.

L’ocasió va donar l’oportunitat de proposar a la direcció de la planta de l’Ecoparc 4 l’ampliació el públic que accedeix a les visites guiades de la instal·lació i incloure visites adaptades a l’alumnat de cicles superiors de primària i jornades de portes obertes en les quals tothom qui ho vulgui dels Hostalets de Pierola pugui conèixer, de primera mà, el funcionament d’aquestes instal·lacions.

 

Comparteix