Vivint les festes als Hostalets de Pierola

1729

Les festes de Nadal segueixen als Hostalets després d’un cap de setmana llarg en el que hi va haver les tradicionals misses (del Gall i la solemne de Nadal) a l’església de Sant Pere, la festa electrònica per als més joves o, diumenge, el caga tió a la plaça Dr. Conde amb un enorme tió que, com cada any, va fer somriure als més petits del poble. A la tarda, el cafè del casal es va omplir per escoltar la Cantada solidària a càrrec de l’Associació Amics de la Solidaritat amb un reguitzell de nadales molt variades i molt ben interpretades.

Aquesta setmana, el programa continua amb les festes de Cap d’Any al Casal d’avis i la celebració a l’entrada 2016 al nadal2015 cantadasolidaria1Casal a partir de la 1 de la matinada. Divendres, primer dia de l’any, hi ha missa a quarts d’1 del migdia mentre que dissabte al matí es disputarà la 1a Cursa Familiar nadalenca i a la tarda hi haurà els tallers nadalencs a la Torre del Sr. Enric. Diumenge el patge Txelín recollirà les cartes per SSMM els Reis d’Orient a les 12.30 hores i a la tarda tindrà lloc la primera ballada de sardanes de l’any.

Durant aquests dies de Nadal podeu visitar els Hostalets de Pierola i descobrir i compartir el seu patrimoni paleontològic i modernista. Més informació a www.visitahostalets.cat .

Tota la informació de la programació de Nadal als Hostalets de Pierola a www.elshostaletsdepierola.cat.

Comparteix