Voluntariat i incidències Covid-19

1013
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha habilitat un apartat a l’APP per tal de preparar una llista de voluntariat del poble per si cal reforçar algun servei de suport, especialment a la gent gran, per portar aliments, ajudar a fer gestions telemàticament o fer seguiment telefònic. Ara mateix aquesta funció està coberta.
.
A través de l’aplicació municipal es pot accedir a la primera pestanya de l’apartat ‘Foto incidència’ que porta el títol Covid-19 amb l’objectiu de reunir totes les accions relacionades amb aquest episodi. Un dels objectius és obrir una llista de persones que vulguin col·laborar en tasques de voluntariat en cas que sigui necessari en uns dies, ja sigui per portar productes de primera necessitat, fer trucades de seguiment o ajudar en gestions de forma telemàtica.
.
Gràcies a l’esforç dels comerços locals, a la gestió municipal a través de l’Oficina de la Gent Gran i el suport de grups de veïns a les urbanitzacions, aquest servei, ara per ara, està cobert i només es faria ús de la llista en cas que fos estrictament necessari.
.
Per altra banda, també es pot servir l’APP per notificar qualsevol incidència en aquest sentit, consulta o traslladar-ne altres que no estiguin recollides a l’apartat de la pàgina web hostalets.cat/coronavirus.
Comparteix