Nova pàgina web de Joventut

1279

Després d’uns mesos recopilant informació, el nou enllaç hostalets.cat/joventut ja ofereix diferents apartats referents a l’àrea de Joventut i, en especial, al Punt Jove. Hi trobareu notícies, les darreres publicacions a xarxes socials, projectes, el Pla Local de Joventut, la Laboreca Jove o les persones que encapçalen l’àrea i les seves funcions.

En marxa la nova pàgina web de Joventut dels Hostalets de Pierola. Es tracta d’un accés molt més dinàmic i actualitzat que inclou els següents apartats:

  • Últimes notícies amb el recull de les novetats que l’Ajuntament dels Hostalets publica vinculades a joventut.
  •  Enllaç directe a les xarxes socials amb les darreres publicacions a Instagram i Twitter de l’equipament juvenil municipal.
  • Projectes compartits amb altres municipis en un espai destinat a informació sobre el projecte Accés per a joves d’entre 12 i 21 anys ubicat a Collbató i Xarxa TET Anoia Sud d’on penja el PFI de Piera i Fira Futur.
  • Pla Local de Joventut.
  • Servei del Punt Jove en relació a l’espai de trobada i assessorament per als joves del municipi.
  • Punt d’Informació a l’Institut Escola del municipi amb una breu descripció de les tasques que es fan cada dimecres a l’hora del pati amb alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Renaixença.
  • La laborateca Jove, projecte d’assessorament vinculat a l’àmbit laboral.
En aquest espai web se centralitza la informació relacionada amb l’àrea de joventut amb l’objectiu un espai de referència per al jovent del municipi. Un web intuïtiu i pràctic per a tothom. Cal destacar també l’apartat ‘Qui som‘ amb les persones que encapçalen els diferents serveis i l’enllaç directe a la informació juvenil de la comarca de l’Anoia, l’Oficina Jove, amb la informació comarcal de la qual els joves poden beneficiar-se.
Comparteix