8.7 C
08781
Diumenge 3, març, 2024

AJUNTAMENT DELS HOSTALETS DE PIEROLA

Informació directe

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix el servei de Whatsapp com a canal de difusió per rebre informació d’interès o comunicar incidències. Aquest servei és sempre en una única direcció, des de l’administració a les persones apuntades i es fa a través d’una comunitat d’aquesta aplicació social. Pertànyer al grup és anònim, se’n garanteixen la confidencialitat i la protecció de dades i, cal tenir en compte també, que els usuaris no poden interactuar entre ells i només es pot generar una reacció pública amb una icona en el missatge rebut.

Per apuntar-s’hi només cal clicar al següent enllaç

COMUNITAT WHATSAPP ELS HOSTALETS DE PIEROLA

WhatsApp

Recordem que els canals per traslladar incidències o contactar amb l’Ajuntament continuen sent els habituals: Presencialment a les oficines de la plaça de Cal Figueres o l’oficina de Can Fosalba, per telèfon al 93 771 21 12 o telemàticament i en qualsevol horari a l’App municipal o a través de la seu electrònica.

CONDICIONS DEL SERVEI
Unir-se a la Comunitat del Whatsapp dels Hostalets de Pierola implica acceptar rebre dades exclusivament d’àmbit municipal o referent a l’administració local. L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es compromet a no utilitzar el llistat dels contactes per a altres finalitats. Per donar-se de baixa només cal utilitzar l’opció dins a la configuració de la Comunitat. Davant
qualsevol altre dubte, si us plau, poseu-vos en contacte amb el departament a través de l’e-mail: comunicacio@hostalets.cat.