Signatura del conveni Xarxa TET

557
Dimecres, 1 de desembre, alcaldes dels municipis de la Torre de Claramunt, Capellades, la Pobla de Claramunt, Cabrera d’Anoia, Vallbona d’Anoia, Piera, Masquefa i els Hostalets de Pierola van signar els convenis reguladors de la Xarxa TET Anoia Sud i del PFI-PTT de Piera que promou l’àmbit laboral i de la formació entre els joves. 
.
Un dels objectius de la trobada va ser la que els càrrecs electes coneguessin de primera mà els diferents projectes que es porten a terme sota el paraigua de la Xarxa TET Anoia Sud, com per exemple: Fira Futur, el PFI-PTT, Noves Oportunitats a Capellades, cursos d’accés a proves de CFGM i CFGS, entre d’altres.
.
L’acte va arrencar amb la intervenció de l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, i va continuar amb la intervenció del personal tècnic d’ensenyament i joventut de l’Anoia Sud, les quals van exposar les particularitats dels serveis que s’ofereixen al jovent als diferents municipis implicats.
.
Finalment es van exposar els reptes de cara a l’any que ve que com a xarxa tenen per donar resposta a les necessitats educatives i laborals dels joves.
Comparteix