Xavi Alberich Ruiz (ERC)

1328

Nascut a Barcelona el 1967. Casat i amb dos fills.

Estudis primaris. La meva relació amb el món empresarial comença als 16 anys encarregant-me dels negocis familiars. Una empresa formada per un total de mil persones de la qual em vaig ocupar de la gestió i organització del personal.

Seis años después pasé a formar parte de una empresa del sector de residuos desarrollando funciones de comercial. Aproveché mi inserción en este sector para realizar otras funciones como transportista para, más tarde, poder crear mi propia empresa de transportes.

En el año 2006 aposté por la creación de un restaurante industrial en el sector de la gastronomía como proyecto personal que gestioné durante doce años.

Siempre he tenido interés y motivación en mejorar todo lo relacionado con mi entorno laboral, realizando actividades en el ámbito empresarial, así como emprendedor de proyectos personales.

Les meves aficions, entre d’altres, és caminar per la muntanya aprofitant l’entorn privilegiat del que disposem. Surto a passejar amb els meus gossos encara que, a vegades, l’aventura no surt positiva per les meves cames… em pot més el cap.

El meu objectiu en la faceta política, com a resident de la urbanització de Serra Alta, és poder interrelacionar les urbanitzacions amb el nucli urbà millorant-ne, en la mesura del possible, els seus serveis públics.

Òrgans en els que participa (X.A.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Xavier

Retribucions
La retribució anual és de 18.849€ bruts en nòmina i inclou totes les tasques de les àrees pròpies de les regidories que ocupa, comissions i plens.

Comparteix