Nova convocatòria de xecs nadó

399

Surten les bases per al xec nadó de les famílies que han estat pares entre el desembre i el maig passat. L’ajuda és de 480€ per a productes destinats a nadons que es poden adquirir a la farmàcia local. Els xecs, de 120€, es reparteixen per partida doble en dos pagaments anuals per complementar l’etapa dels 0 als 2 anys.

Totes les famílies dels Hostalets de Pierola que hagin sigut pares entre l’1 de desembre del 2022 i el 31 de maig del 2023, ja poden demanar l’ajuda a través del ‘xec nadó’ que ofereix l’Ajuntament dels Hostalets universalment a través de la regidoria d’Acció social i que va dirigida als nounats hostaletencs amb, almenys, un dels progenitors empadronats al municipi des de, com a mínim, un any enrere.

El termini per fer les sol·licituds del tram esmentat acaba el 15 d’octubre i l’import és de 480€ destinats a donar suport en l’etapa dels 0 als 2 anys. Els pagaments es fan anualment amb la distribució de 2 xecs de 120€ en cada ocasió.

Aquests xecs serveixen per bescanviar-los a la farmàcia local amb productes específics com llet, bolquers, cremes, sabons, etc. Les famílies podran passar a buscar els vals directament a les oficines municipals de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Documentació relacionada:
Sol·licitud ‘Xec nadó 2022-23’  
Bases de la convocatòria (Anunci BOP)

Comparteix