Xerrada sobre Antoni Gaudí

1229

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola ofereix la conferència sobre el referent arquitectònic català a càrrec de l’especialista Josep Maria Tarragona sota el títol «Gaudí i la Natura». La xerrada tindrà lloc a l’Auditori Cal Figueres el dissabte 25 de gener a les 19.00 hores.

Josep Maria Tarragona i Clarasó (Barcelona, 1957) és un historiador, escriptor i enginyer industrial català. Enginyer Industrial per la UPC i llicenciat en Periodisme per la UAB, ha escrit diversos articles, estudis i llibres sobre Antoni Gaudí i Cornet.

El 2001 va donar a conèixer que a Antoni Gaudí se li havia encarregat la decoració de la cerimònia dels Jocs Florals del 1907. El 2003 va descobrir i documentar la cinquena i última dona que Gaudí cortejà, Dolors Canals, que acabà essent la fundadora de Blanquerna. Va ser membre del comitè científic del Gaudi Second World Congress Barcelona de Barcelona, el 2016. L’octubre de 2016 va atribuir la capella del Santíssim de l’església de Sant Joan de Gràcia de Barcelona a Gaudí.

Dissabte a les 19.00 hores serà als Hostalets de Pierola per parlar sobre el genial arquitecte i la importància de la natura en la seva obra.

Comparteix