Xerrada sobre la incontinència urinària

1615

El passat dilluns 23 de setembre va tenir lloc una nova xerrada al Casal de la Gent Gran. En aquesta ocasió, la ginecòloga i regidora de Salut, Irene Abad, va ser l’encarregada d’exposar els principals aspectes a tenir en compte davant la incontinència urinària.

La incontinència urinària és una patologia que afecta a una de cada quatre dones. En menor mesura, també afecta a homes. La seva incidència va augmentant amb l’edat, podent patir-la dos de cada tres persones en edat geriàtrica.

La prevenció i el diagnòstic precoç són aspectes claus per reduir aquesta xifra i per augmentar la qualitat de vida de les persones en risc de patir incontinència o altres anomalies del sòl pèlvic.

La ginecòloga i regidora de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Irene Abad, va explicar al públic assistent -una cinquantena d’usuaris del Casal- el concepte de patologia del sòl pèlvic, com detectar-la, com millorar-la i, sobretot, com desmitificar-la. El tema tractat va generar debat i la participació activa dels assistents.

Per tancar la tarda, els avis van gaudir d’un berenar saludable a base de fruites de temporada.

La pròxima xerrada tindrà lloc el dilluns 28 d’octubre a les sis de la tarda.

Comparteix