Joves de Can Gras a la ràdio

1202

El diumenge 5 de juny es va emetre un programa especial a Ràdio Piera on quatre joves migrats sols del centre de Can Gras dels Hostalets de Pierola explicaven la seva experiència i el que representa. Un acció coordinada amb Acció Social de l’Ajuntament a través del dinamitzador cívic del Consell Comarcal de l’Anoia.

Fa un parell de setmanes, els joves Hussam, Rida, Suleiman i Yusuf van participar en l’enregistrament d’un programa especial de Ràdio Piera amb l’argument de conèixer com es viu el Ramadà. Es tractava d’una de les accions que des de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola a través del dinamitzador cívic, Gerard Farrés, del Consell Comarcal de l’Anoia es duen a terme periòdicament d’acompanyament als joves migrats sols de Can Gras.

El programa, sota el nom de ‘La Xilaba’, va ser és una oportunitat per escoltar i conèixer l’experiència dels joves de de l’origen fins al procés actual d’adaptació a casa nostra. La iniciativa ha estat rebuda amb interès per totes les parts implicades i s’espera que hi hagi noves ocasions per repetir-la en pròximes ocasions.

El programa emès el 5 de juny a les 13.00 hores es pot recuperar del servei a la carta de Ràdio Piera a través d’aquest enllaç.

Comparteix