Ses Majestats els Reis d’Orient ja han iniciat el camí cap els Hostalets

1262

Els emissaris de Ses Majestats els Reis d’Orient informen que la comitiva reial ja està en camí i que dissabte, 5 de gener a les 18.30h seran als Hostalets de Pierola. 

La benvinguda a Ses Majestats serà a la Plaça dels Països Catalans vers les 18.30h. Després la cavalcada passarà pels carrers: Avda. dels Hostalets de Pierola, carrer Sant Antoni, carrer Major, ronda de Ponent, carrer de Montserrat, carrer Església i plaça Cal Figueres. En aquest darrer espai tindrà lloc l’adoració i l’acte de benvinguda de Ses Majestats.

Tot seguit, els Reis tornaran a les seves carrosses on, tots els nens i nenes que ho vulguin, podran saludar-los. Un cop tots els nens hagin saludat els Reis s’iniciarà el repartiment dels regals casa per casa. La comitiva de Ses Majestats estarà formada per la nova Estrella, els camions plens de joguines, les carrosses dels Reis i la carbonera.

Per tal d’evitar aglomeracions perilloses per poder veure bé les carrosses dels reis i recollir els caramels amb seguretat, la Comissió de Festes de Nadal i Reis convida tothom a donar la benvinguda a Ses Majestats a la plaça dels Països Catalans. Allà la cavalcada donarà la volta a la plaça i continuarà per la carretera cap al poble.

Per motius de seguretat queda totalment prohibit pujar els infants a les carrosses de Reis durant tota la cavalcada. Únicament ho podran fer a la plaça de Cal Figueres, després de l’adoració dels Reis.

Consells per una cavalcada segura. Visualitza i descarrega els següents consells:

 

Comparteix