Participa a la 2a fase del Pla Local de Salut

786

Des de l’àrea de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es programen tres comissions per seguir avançant en el Pla Local de Salut que tractaran l’estil de vida, la salut pública i l’entorn natural. Les sessions tenen lloc la segona setmana de mes i l’accés, preferentment amb reserva, es fa en format telemàtic.

A partir de les dades recollides en el Perfil Local de Salut s’han d’establir objectius i propostes per millorar la salut dels veïns dels Hostalets de Pierola. En aquesta segona fase del Pla Local de Salut es faran i debatran propostes concretes de diverses àrees.

Durant el mes de febrer es pot participar en alguna de les comissions del Pla Local de Salut. Cadascuna tindrà una durada d’una hora i mitja. El primer contacte amb cada comissió serà en format telemàtic i, en aquesta primera reunió, s’analitzaran les dades obtingudes i es farà una pluja d’idees per millorar les mancances de salut detectades. En una segona sessió, aquest cop en format presencial i de dues hores de durada, es concretaran i prioritzaran les accions més útils i rendibles.

Si vols dir-hi la teva, connecta’t a la comissió que més t’interessi! Abans, envia’ns un mail confirmatori amb el teu nom, cognoms, telèfon de contacte i comissió que t’interessa per e-mail. Així podrem passar-te acta de la reunió i concretar amb tu la següent data.

Comissió a. Estils de vida: dilluns 7 de febrer de 18.30 a 20.00
(Hàbits de cura, nutrició, pràctiques de lleure i relació social, activitat física i esportiva, descans, formes de desplaçament)
https://meet.jit.si/estilsdevida

Comissió b. Salut pública: dilluns 7 de febrer de 17.00 a 18.30
(Diversitat funcional, addiccions, salut mental, dependència, convivència amb animals, medi ambient, serveis sanitaris)
https://meet.jit.si/salutpublica

Comissió c. Entorn natural: dimecres 9 de febrer 17.00 a 18.30
(Habitatge, espais verds i naturals, instal·lacions esportives, urbanisme, comerç, mobilitat i trànsit)
https://meet.jit.si/entornnatural

Comparteix