Campanya «Dents fortes i sanes»

687

Els Hostalets de Pierola s’afegeix a la campanya «Dents fortes i sanes» que impulsa l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) per tal de fomentar el raspallat de les dents com un hàbit de salut bucodental essencial per a la prevenció de la càries i altres malalties de la boca i que es focalitza en l’alumnat de 1r de Primària de l’Institut Escola Renaixença.

En el marc de la campanya de «Dents fortes i sanes» de l’ASPCAT, des de l’àrea de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es distribuiran, gratuïtament, uns estoigs que inclouen un raspall infantil petit de filaments suaus i un tub de pasta dental fluorada de 50 grams. El conjunt de peces d’higiene oral inclou, també, un rellotge de sorra per tal que l’infant pugui prendre consciència del temps de raspallat.

La iniciativa està destinada als alumnes de 1r de Primària ja que es considera que tenen l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i mantenir aquest hàbit de salut oral. La campanya es completarà amb informació essencial com que la quantitat de dentifrici ha de ser similar a la mida d’un pèsol o que, després de la raspallada dental, només cal escopir la pasta sobrant i no s’ha d’esbandir la boca amb aigua perquè s’elimina l’efecte protector del fluor.

 

Comparteix