Acapte de sang per aquest diumenge

745

Nova crida el Banc de Sang, aquest diumenge de 10.00 a 14.00 a mantenir el ritme de donacions que continuen sent necessàries. Seguint les mesures per impedir propagar la Covid-19, per assistir-hi cal fer reserva prèvia a donarsang.gencat.cat o preguntar el mateix dia si queden hores.

Diumenge 6 de setembre de 10.00 a 14.00, a l’Auditori de Cal Figueres, un equip del Banc de Sang i Teixits s’ocuparà de l’acapte de sang al nostre municipi. Es tracta d’un moment on, a causa de la pandèmia, hi ha menys moviment i poder mantenir el volum de donacions és molt important.

Campanyes amb mesures de seguretat
El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d’altres. En aquesta ocasió també, cal fer la reserva prèvia per donar sang a través de la pàgina web donarsang.gencat.cat.

Comparteix