Hores d’aparcament gratuïtes a l’Hospital d’Igualada

2135

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha signat un conveni amb SIMA Aparcaments pel qual, a partir d’ara, les veïnes i veïns del nostre municipi amb tractament a l’Hospital d’Igualada tindran hores gratuïtes a l’aparcament. S’inclouen les intervencions quirúrgiques i els tractaments de quimioteràpia o hemodiàlisi.

Signat l’acord des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola amb l’empresa SIMA que dona servei a l’aparcament de l’Hospital d’Igualada per facilitar l’accés als pacients que han de passar moltes hores en aquest centre. El conveni, que s’ha fet amb altres poblacions de la comarca, representa un benefici en temps i comoditat per a pacients i acompanyants.

Hi ha tres grups de persones que poden optar a aquesta ajuda:

  • Pacients intervinguts quirúrgicament: Obtindran una targeta de prepagament de 25 hores d’aparcament gratuït. Podran fer-les servir durant els dies d’hospitalització i durant un mes (per exemple, per acudir a una visita de control posterior). El servei d’admissions del Consorci Sanitari de l’Anoia emetrà el justificant d’ingrés.
  • Pacients que se sotmetin a quimioteràpia: En aquest cas podran comptar amb una targeta de 300 hores per gastar en un termini de 6 mesos. La Unitat d’Atenció al Ciutadà de l’Hospital emetrà el certificat justificant del tractament.
  • Pacients que se sotmetin a hemodiàlisi: Es lliurarà una targeta de 400 hores amb un termini d’ús de 6 mesos. La Unitat d’Atenció al Ciutadà de l’Hospital emetrà el certificat justificant del tractament.

Per recollir la targeta cal dirigir-se a la cabina de control de l’aparcament de l’Hospital d’Igualada (7.00 a 15.00h) i presentar el document justificant de l’ingrés o del tractament (veure apartat anterior). La targeta la podrà utilitzar el mateix pacient o qualsevol de les persones que l’acompanyin durant l’hospitalització, el tractament o les visites de seguiment.

Comparteix