Acte de cloenda del PTT-PFI Anoia Sud

1173

El passat 19 de juny a la sala d’actes del Foment va tenir lloc la cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI Anoia Sud pel que fa al curs 2016-17.

Josep Llopart, alcalde de Piera, i Eva Ribera, en representació del Departament d’Ensenyament van ser els encarregats d’obrir l’acte donant la benvinguda als assistents, agraint la participació de les diferents administracions i empreses i encoratjant als joves que finalitzen el curs a continuar formant-se.

L’acte va comptar amb la presència de regidors i alcaldes de l’Anoia Sud, familiars, mestres i representants de les empreses on els alumnes han realitzat les practiques. Tots ells van voler acompanyar els joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En el transcurs de l’acte, van intervenir les dues tutores, una mare, una alumna, una professora i dos representants de les empreses i entitats que els han acollit en pràctiques. Cadascú d’ells va explicar la visió que han tingut d’aquest crus, què els ha aportat i sobretot què n’han après els joves participants.

Els PFI-PTT acullen joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

En el nostre territori s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud (l’Ajuntament de Masquefa, l’Ajuntament de Capellades, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, l’Ajuntament de Piera, l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola, l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Comparteix