Acaba el juliol amb els cursets de natació, el grafit del bar ‘La Cresta’, la campanya del Mulla’t i l’activitat pròpia de la piscina per gaudir de l’estiu. Aquest mes d’agost continua el servei més refrescant i, el dia 16, hi haurà zumba i waterpolo en el marc de la Setmana de la Joventut.
 La piscina municipal és un dels espais més gratificants per passar aquests mesos de calor amb diferents tarifes i opcions. A més compta amb el servei de bar ‘La Cresta’ que ofereix refrescos, entrepans, menús, carta i tot tipus de begudes i que ha fet un canvi de decoració de l’espai amb un gran grafit.
La piscina municipal és un dels espais més gratificants per passar aquests mesos de calor amb diferents tarifes i opcions. A més compta amb el servei de bar ‘La Cresta’ que ofereix refrescos, entrepans, menús, carta i tot tipus de begudes i que ha fet un canvi de decoració de l’espai amb un gran grafit.
 També cal destacar el Mulla’t del passat 14 de juliol o els cursets de natació que enguany han comptat amb 23 nens i nenes distribuïdes en 2 grups a partir dels 4 anys de l’1 al 24 de juliol i que van acabar amb una exhibició amb presència dels pares i del regidor d’Esports de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Xavier Forner. Recordem que els diplomes es poden recollir a recepció de l’Ajuntament.
També cal destacar el Mulla’t del passat 14 de juliol o els cursets de natació que enguany han comptat amb 23 nens i nenes distribuïdes en 2 grups a partir dels 4 anys de l’1 al 24 de juliol i que van acabar amb una exhibició amb presència dels pares i del regidor d’Esports de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Xavier Forner. Recordem que els diplomes es poden recollir a recepció de l’Ajuntament.
Amb el mes d’agost, coincidint amb el període de vacances de moltes famílies, s’espera que continuï l’augment d’usuaris que utilitzen el servei de la piscina. A banda de la programació especial de sopars que pugui oferir el bar, el dia 16 hi haurà zumba i waterpolo com activitat del programa de la Setmana de la Joventut d’aquest any.
 
                 
		