Actualització i millores al parc infantil del Polideportivo a Serra Alta

1306

L’actuació al parc infantil és la primera de les accions que es desenvoluparan durant els pròxims mesos a Serra Alta i que comprèn l’asfaltat i millores als carrers de la urbanització. 

El passat dimarts, 21 de febrer, membres de l’Associació Cultural i de propietaris de Serra Alta conjuntament amb l’alcalde Daniel Vendrell i els regidors d’Urbanitzacions i Medi ambient, van donar per finalitzades les actuacions de millora al parc infantil del Polideportivo de Serra Alta.

L’actualització ha consistit en la reparació d’alguns elements dels jocs infantils i la instal·lació de nous equipaments, tant per infants com per gent adulta. Les noves instal·lacions permeten que el parc sigui gaudit per infants i famílies.

També s’ha instal·lat, a petició del grup polític d’ERC, una protecció contra les caigudes al sòcol delimitador del parc. D’aquesta manera aquest espai també guanya en seguretat.

Les millores a Serra Alta continuaran durant les setmanes vinents. D’aquesta manera, durant la primera quinzena del mes de març s’iniciaran les obres d’asfaltat dels carrers de la urbanització amb l’objectiu de millorar tant la circulació de vehicles com la de vianants.

Comparteix