Mesures per evitar el consum d’alcohol a la via pública

1148

Prohibit beure alcohol a la via pública tal com estableix la Resolució SLT/1905/2020, de 28 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública relacionades amb el consum de begudes alcohòliques per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19.

S’aplica la prohibició de consumir begudes alcohòliques a la via pública tal com especifica la resolució de la Generalitat de Catalunya.

L’administració competent per aplicar-ho a cada municipi és l’Ajuntament, a través de la policia local, en el cas dels Hostalets de Pierola, el cos de Guàrdia Municipal. El termini d’aquestes mesures és de 15 dies a partir del 29 de juliol i les sancions pel seu incompliment van dels 3.001 als 15.000 euros. La mesura s’ha informat també als establiments i bars, que compleixen amb els espais i els permisos adequats, per tal que no donin envasos que puguin facilitar el consum a la via pública.

Recordem que la situació sanitària actual als Hostalets de Pierola és bona i que és responsabilitat de tots seguir amb les accions de prevenció per no fer passos enrere. Per tot això és important continuar amb les mesures de distància interpersonal, l’ús correcte de mascareta i la higiene de mans.

Comparteix