Atenció presencial a recepció de l’Ajuntament

1500

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix, des d’aquest dilluns, atenció presencial a recepció per donar servei al registre d’entrada i oferir la informació bàsica de tothom que ho precisi. L’accés s’ha de fer de manera individual i cal mantenir les mesures de seguretat i d’higiene establertes. La resta de consultes es continuen fent per telèfon i correu electrònic.

Després de sis setmanes amb la porta tancada al públic, l’Ajuntament ofereix des d’aquest dilluns, també, atenció presencial amb mesures de seguretat com l’accés individual, mampares de protecció, distància de seguretat, ús de mascareta i dispensador de sabó per tenir les mans netes en tot moment. L’atenció presencial només afecta a recepció per a consultes generals i registre d’entrada.

Continua l’atenció a través del telèfon habitual (93 771 21 12) i la resta de departaments i tècnics segueixen atenent també per correu electrònic. Recordem que continuen oberts els altres canals de comunicació com el web, l’APP, l’e-mail genèric i l’opció de fer gestions mitjançant els tràmits digitals.

En tots els casos, l’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

També et pot interessar: Servei de la deixalleria

Comparteix