Eliminem les barreres arquitectòniques

2041
Construir un poble amable per a tothom implica no haver de canviar constantment de ruta si circules amb una cadira de rodes, si vas amb crosses o si condueixes un cotxet. Des de l’Ajuntament s’activa una campanya per detectar tots els punts conflictius i eliminar barreres arquitectòniques.
.
Des de les regidories de Salut, Gent Gran i Acció Social es vol impulsar la creació d’un document que inclogui totes les barreres arquitectòniques que hi ha al municipi (via pública i edificis municipals) per facilitar-lo al departament d’Urbanisme. Aquest recull serà pres en consideració per anar eliminant progressivament els elements de la via pública que limitin el trànsit de vianants.
.
Aquesta iniciativa ha de comptar amb la col·laboració de la ciutadania que és qui percep més ràpidament les barreres que afecten el dia a dia de les hostaletenques i pot notificar-ne els punts per fer-ne un cens exhaustiu. Qui pateix les conseqüències d’aquests elements és qui abans les detecta.
.
Per col·laborar en l’elaboració del document i aportar punts susceptibles d’actuació es pot utilitzar l’apartat de Foto incidències de l’App municipal (Via pública) adjuntant-hi fotografia i adreça o emplenar un dels formularis disponible a recepció de l’Ajuntament.
Comparteix