Campanya “Tal Fas Tal Ets” contra les caques als carrers

1459
Als Hostalets de Pierola la “caca es paga cara”. Campanya cívica i de crida a l’atenció als propietaris incívics.
L’espai públic és el lloc comú de tots els ciutadans, on tothom pot desenvolupar les seves activitats de lliure circulació, d’oci, de trobada, d’esbarjo, amb respecte als drets, dignitat i llibertat dels altres.
Per poder garantir això i trobar l’equilibri entre drets i llibertats, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, a través de la regidoria de Medi Ambient comença avui un seguit de campanyes de comunicació per reduir l’excés de comportaments incívics que darrerament s’observen al nostre municipi.
Es comença amb una campanya per fomentar la recollida d’excrements dels animals domèstics. La iniciativa ha estat pensada per demanar als propietaris que recullin les caques dels seus animals i també per convidar a tots els veïns a ressaltar i/o denunciar comportaments incívics a través de les xarxes socials.
Aquesta campanya s’acompanya d’un conjunt d’accions en l’àmbit urbà. Per una banda s’han col·locat en diversos punts del poble papereres dispensadores de bosses per recollir excrements. D’altra banda s’han instal·lat banderoles i adhesius en aquells llocs on hi ha més densitat de defecacions. Finalment s’ha passat un díptic informatiu casa per casa on s’ofereix la informació sobre la campanya i es recorda als propietaris que no recollir els excrements té una multa de com a mínim 60€.
La campanya també té la seva vessant a les xarxes socials. S’ha obert els perfils a Facebook “FasHostalets” i també a Twitter “@FasHostalets” a través dels quals estar al corrent de la campanya, generar debat i participar en el concurs a twitter i instagram.
Així doncs,  ja ho sabeu;  per les accions exemplars #FasHostalets i #TalFasTalEts per les accions incíviques.
A continuació mapa de les papereres dispensadores de bosses per recollir caques:
Material Xarxes socials 3 agost_Face- LocalitzacioUs convidem a participar-hi!
Comparteix