Cap de setmana de Carnestoltes als Hostalets de Pierola

3233

Primer cap de setmana de Carnestoltes als Hostalets de Pierola amb molta participació i moltes ganes de festa. I aquest dissabte més!

Coincidint amb el final de la jornada escolar, el divendres 9 de febrer va tenir lloc la Rua de l’Escola Renaixença amb les disfresses d’alumnes, pares, festa i xocolatada a la sala del teatre del Casal Català. La desfilada estava organitzada per l’Estol Infantil de Cantaires, l’Estudi de Ball Anna Valls, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i la col·laboració de l’AMPA de l’Escola Renaixença i el Casal Català.
Més imatges de la rua escolar prement aquí.
L’endemà, dissabte, Can Fosalba van celebrar el seu Carnaval Pirata amb la recerca del tresor, concurs de disfresses en tres categories, sopar i ball. Un gran ambient que es va viure al Casal Montserrat d’aquest barri hostaletenc gràcies a l’organització de l’Associació Sociocultural de Veïns i Propietaris de Can Fosalba, els Joves de Can Fosalba i la col·laboració de l’Ajuntament.
Totes les imatges del ‘Carnaval Pirata’ aquí.
Recordeu que aquest dissabte 17 de febrer a partir de les 21.30 començarà la festa gran del Carnaval al Casal Català amb ball disfresses i premis de fins a 300€.
Comparteix