Primer cap de setmana d’agost i els Hostalets no para

978

Els Hostalets de Pierola torna a viure un cap de setmana actiu i calorós ple d’activitats culturals i esportives.

Amb la Festa Major de Can Fosalba tot el cap de setmana amb ball, sopar, inflables, discoteca mòbil, tobogan aquàtic, missa rociera, vermut popular, concurs de truites i molt més en una edició, com sempre, molt participada i amb bon ambient.

Divendres al vespre, els ‘Jazz Quintet’ van ser protagonistes del cicle de concerts a la fresca que ofereix l’Ajuntament dels Hostalets amb la col·laboració de l’Associació per la Cultura i que van amenitzar una bona vetllada des del pati de la Torre del Sr. Enric.

També aquest cap de setmana, concretament dissabte, va tenir lloc el tradicional sopar de la Parròquia de Sant Pere en el tram habitual del carrer Església i que va reunir 250 comensals en una jornada de celebració que serveix per tancar el curs. Una trobada on va tenir lloc una rifa a favor d’una missió al Camerun i per la qual es van recollir més de 400 euros.


Cal afegir que, cada vespre, continua l’activitat i el bon ambient a la pista del poliesportiu amb el XXVII Torneig de Futbol Sala ​amb les fases classificatòries i ​que acabarà a finals d’aquesta setmana.

Comparteix