El CAP no obrirà fins al setembre

760

Per indicació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el consultori dels Hostalets de Pierola no tornarà a obrir fins al mes de setembre, sempre que la situació en relació al coronavirus ho permeti. Seguirem tenint el CAP de Piera com a centre de referència.

Les visites al CAP dels Hostalets de Pierola continuaran derivades al centre de Piera  que continua obert les 24 hores del dia amb l’atenció programada de dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 i dissabtes, diumenges i festius únicament per a atenció urgent. Per concertar cita s’ha de fer prèviament pels canals habituals: ics.gencat.cat, 93 778 84 95 o accedint a l’espai digital de La Meva Salut i contactant amb el seu metge/essa o infermer/a de referència mitjançant l’eConsulta.
.
Si es precisa atenció urgent, es recomana contactar amb el CAP directament per via telefònica. Les qüestions burocràtiques (baixes per malaltia, informes clínics, actualització de medicació crònica) es recomana fer servir l’eina eConsulta de La Meva Salut. En cas que no es pugui fer mitjançant aquesta via, excepcionalment, es pot enviar un correu electrònic al CAP de Piera: eappiera.cc.ics@gencat.cat.
.
Si per a qualsevol motiu s’acudeix directament al CAP, a l’entrada del centre, el personal sanitari valorarà la necessitat de visita urgent i, en el cas que no es precisi de forma presencial, en aquell moment, s’indicarà la conveniència de demanar cita per via telefònica o telemàtica.
.
Posteriorment, el professional sanitari de referència valorarà la modalitat de la visita (telefònica, per videoconsulta, presencial o domiciliària) i ho comunicarà al pacient.
Recordem que per accedir al CAP cal acudir-hi sol (excepte menors de 14 anys, persones dependents o amb estat de fragilitat), portar mascareta i arribar a l’hora indicada de la visita (no abans).
.
Comparteix