Aprovació del cartipàs 2023-2027

1170

El dimecres 12 de juliol va tenir lloc el Ple en el qual es va fer públic el cartipàs del nou consistori hostaletenc. El repartiment de les diferents carteres i les regidories, la seva dedicació, retribucions dels càrrecs electes, els portaveus, les tinences d’alcaldia i les principals funcions per iniciar el mandat 2023-2027.

En el ple del cartipàs celebrat el dimecres 12 de juliol del 2023 es donen a conèixer les principals dades del nou govern fruit de l’acord entre ERC i Sumem on s’estableix que el 1r, 3r i 4t any l’alcaldia serà per Gerard Parcerisas (ERC) i el 2n per Daniel Vendrell (Sumem).

Podeu veure el repartiment de les diferents regidories accedint a l’apartat Organigrama de l’ens on algunes carteres com Espai públic, Comunicació, Promoció econòmica o Atenció i participació ciutadana són compartides. En aquesta sessió s’especifica també la dedicació i sous dels càrrecs electes amb 33.106€ per l’alcaldia (Gerard Parcerisas), 27.646€ pel primer tinent d’alcalde (Daniel Vendrell), 19.515€ per les 3 regidores que dediquen el 60% de la jornada (Gemma Fabrés, Carme Zaragoza i Amparo Treig) i 2 regidors (Toni Solsona i Albert Baron) que cobraran segons l’assistència als Plens (225€), Juntes de Govern Local (525€) i Comissions (225€).

En aquest sentit s’assigna una única ‘Comissió Especial’ per a l’estudi i proposta de diferents alternatives de viabilitat econòmica (225€) programada un cop al mes amb l’assistència dels 11 regidors del consistori. La comissió està integrada per l’alcalde Gerard Parcerisas com a president, els representants del grup municipal Junts pels Hostalets (Jordi Parcerisas, M. Àngels Lorés, Françoise Antolinos i Xavier Coll) els del grup municipal d’ERC-AM (Gemma Fabrés, Toni Solsona i Amparo Treig Vidiella) i els del grup municipal de Sumem (Daniel Vendrell, Carme Zaragoza i Albert Baron).

També s’estableix el que cobra cada partit polític (175€ mensuals més 50€ per regidor) i el preu per quilòmetre en els trasllats per representació (0,33€).

A continuació podeu consultar la documentació i visionar la sessió:

Documentació relacionada:
Periodicitat plens 2023-2027
Règim dedicació i retribucions
Delegacions del Ple
Dotacions econòmiques partits polítics
Grups municipals i portaveus
Indemnitzacions càrrecs electes
Comissions
Representants municipals

Comparteix