El Centre de Serveis a la Gent Gran en funcionament durant el 1r trimestre del 2017

1644

Una vegada les obres finalitzin, la regidoria de la Gent Gran i l’Oficina d’Atenció a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola començaran a traslladar l’activitat al nou edifici.

Les obres del nou Centre de Serveis a la Gent Gran, així com les obres de millora del carrer Àngel Guimerà finalitzaran just abans d’acabar aquest any. Serà en aquest moment quan s’iniciïn els treballs de trasllat de l’activitat de l’Oficina d’Atenció a la Gent Gran cap el nou edifici. Està previst que la seva activitat comenci durant el primer trimestre de l’any 2017.

El Centre de Serveis a la Gent Gran forma part d’una sèrie de recursos orientats a donar resposta a la voluntat majoritària de la gent gran: Viure a casa mentre els sigui possible i, al mateix temps, rebre una gran diversitat de serveis i activitats durant el dia adaptats a les seves necessitats, preferències, interessos i gustos. El nou equipament serà un espai especialitzat en donar suport a la gent gran que necessiti organització, supervisió i assistència.

A l’edifici se situaran els diferents serveis especialitzats adreçats a les persones majors de 65 anys i que, actualment, s’estan donant en diferents espais d’àmbit municipal com els cursos, tallers, xerrades, gimnàstica, fisioteràpia, etc. El Centre de Serveis té una mica més de 300 m2 de superfície construïda i conté un vestíbul i recepció, una sala polivalent, una sala de fisioteràpia, diversos despatxos per trobades i reunions i un jardí exterior per gaudir del bon temps. L’edifici està dissenyat amb totes les mesures d’accessibilitat i funcionalitat pensades per a tothom.

 

 

Comparteix