Cloenda del Projecte ‘Valors en l’esport’ del PTT Igualada i PTT Anoia Sud

1273

L’alumnat del Pla de Transició al Treball de la Comarca de l’Anoia, PTT Igualada i PTT Anoia Sud celebren la cloenda del Projecte de Valors en l’Esport.

Aquest dijous dia 12 d’abril, es va celebrar la cloenda del Projecte dels valors en l’esport engegat pels PFI-Pla de Transició al Treball d’Igualada i el de l’Anoia Sud.

Amb la col·laboració i organització de l’alumnat de 1r cicle de GS d’Esports de l’institut Milà i Fontanals, els alumnes del PTT van competir en diferents proves atlètiques a l’Estadi Atlètic d’Igualada. Van formar 4 equips: el blau, el verd, el groc i el vermell. Al llarg de la competició, les marques anaven molt igualades i la puntuació final va donar com a guanyador, l’equip de color verd que va ser guardonat amb una corona de llorer, símbol de màxim reconeixement ja a l’època dels romans.

Seguidament i ja a les instal·lacions del centre educatiu, dues alumnes del 2n curs del CGS d’Esports van muntar una coreografia de zumba i en paral·lel, un grup de joves van disputar un partit de futbol sala pels que encara els quedava energia per córrer, arbitrat per també alumnes del cicle d’esports.

Ja amb les autoritats presents, vam comptar amb Patrícia Illa, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada i, per part de la Xarxa TET, Josep Maria Rosell, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Piera, Manel Puig, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, Esther Ibáñez, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa, Carme Zaragoza , regidora d’Educació de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i Eva Solà, tècnica de joventut de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, juntament amb el coordinador general dels PTT, Jaume Hill. Per part del Departament d’Ensenyament i acollits pel subdirector de l’institut Milà i Fontanals, Toni Casellas es va procedir a l’acte de cloenda.

Es va iniciar amb una passada ràpida de com s’han treballat els valors en l’esport amb activitats a l’aula i amb un vídeo resum del que va ser la 1a trobada de tots els joves el passat 1 de març, amb les diferents històries de vida de 4 ponents vinculats a l’esport.
Per part de les autoritats es va felicitar a l’alumnat, animant-los a continuar amb l’esforç i constància per assolir els seus objectius amb el lema que tot l’esforç té la seva recompensa. Alhora, els van encoratjar a finalitzar aquest curs amb èxit per continuar formant-se en allò que més els hi agradi i aprofitar l’oportunitat de conèixer el món laboral, a través de les pràctiques que acaben d’iniciar.

Tots els concursants van rebre uns obsequis fets per ells mateixos: Unes medalles del perfil de vendes, oficina i atenció al públic, uns diplomes de participació, pels d’auxiliar d’activitats d’oficina i de serveis administratius generals, un clauer que van rebre els alumnes del Cicle Superior d’Esports per la seva participació a la jornada, elaborats pels alumnes del perfil d’Auxiliar de Fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques i pel perfil d’Auxiliar de Vivers i Jardins, la corona de llorer i una planta de flors que es va lliurar a les autoritats presents.

Comparteix