Comença una Setmana Santa plena d’activitat als Hostalets de Pierola

815
El primer cap de setmana de la Setmana Santa 2017 als Hostalets de Pierola ha estat intensa i plena d’activitats. No us perdeu tot el que queda per gaudir!
Divendres passat, 7 d’abril, l’agent forestal i hostaletenc Gabriel Lampreave va oferir una interessant xerrada a l’auditori de Cal Figueres sobre la reintroducció de l’ós bru als Pirineus.
La xerrada estava acompanyada per dades i explicada d’una forma molt didàctica des d’una òptica d’algú que coneix de ben a prop aquest animal per la passió que el Gabriel Lampreave va declarar, també pels llops. I una de les coses que va remarcar en la presentació va ser la gran feina que, més enllà de fer el seguiment dels óssos i treballar per intentar una bona aclimatació de l’espècie, han de fer amb els ramaders que són qui al final es mostren més reticents en tot aquest procés.
La conferència, organitzada per l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, va servir per conèixer a fons tot el s’està fent per intentar salvar l’espècie en aquesta zona, les dificultats burocràtiques i d’administració, l’ús mediàtic, les fragilitats, les alegries, l’ajuda de les noves tecnologies i les petites victòries.

Aquesta era la primera activitat programada d’aquesta Setmana Santa que va continuar amb cinema dissabte i la Missa de Rams 33137681753_fde0313258_zdiumenge amb imatges que podeu consultar al compte de Flickr de l’Ajuntament. Coincidint amb les vacances escolars hi ha programat cinema amb Trolls i El petit príncep, actes de tradició com misses o les caramelles, diumenge, i sardanes.

Paral·lelament, aquests dies es pot visitar amb entrada lliure, l’exposició «Els Hostalets de Pierola: Una finestra al Miocè» amb visita comentada (4€) a les 12 i a les 17.30. L’horari d’obertura a les instal·lacions del CRIP és tots els matins de 10 a 14 hores i les tardes (excepte els dies festius) de 17 a 19 hores.
Tota la informació sobre els actes i esdeveniments de Setmana Santa als Hostalets de Pierola, aquí.
Comparteix