Comencen les obres de millora del carrer Isidre Vallès

1179

Les obres de millora al carrer Isidre Vallès, que començaran la setmana que ve, tenen l’objectiu de facilitar l’accessibilitat i ordenar la circulació de vehicles i vianants en aquesta zona.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola desenvolupa un pla per a la millora constant de tots els carrers del centre del poble amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat i ordenar la circulació de vehicles i vianants.

Una de les actuacions programades més importants és, precisament, la que afecta el carrer Isidre Vallès. Es tracta d’una de les vies principals del poble pel que fa a vehicles i vianants i, al llarg de la setmana vinent, s’iniciaran les obres de millora en aquest carrer.

Es pretén donar prioritat als vianants en el tram comprès entre el carrer Catalunya i el carrer Major. Amb una pilona a la cruïlla del carrer Catalunya, per tal de tancar el carrer al trànsit rodat en moments puntuals (caps de setmana, Festa Major, etc.) i deixar accés per guals, serveis i càrrega-descàrrega mitjançant accionament mecànic. Aquest carrer, junt amb la plaça del Dr. Conde, crearan una zona d’esbarjo i de reunió per a les famílies.

La previsió és que les obres finalitzin abans de Nadal.

Com quedarà la circulació de vehicles?

La direcció al carrer Isidre Vallès restarà igual que fins ara i no estarà permès l’aparcament.

Parada d’autobús?

La parada del bus, a partir de les obres i de forma permanent, se situarà al carrer de Catalunya, davant la façana del Casal Català.

Com quedarà la circulació en d’altres carrers de l’entorn?

La millora del carrer Isidre Vallès no implicarà gaires modificacions en altres carrers, només al carrer de Catalunya. A partir de l’inici de les obres, i de forma permanent, el tram del carrer de Catalunya, entre els carrers Mestre J. Lladós i Caseta de l’Hort, serà d’una única direcció en sentit descendent.

A partir d’aquest moment es podrà aparcar a les dues bandes del carrer Catalunya, excepte en el punt de parada de l’autobús.

planta-obra

Comparteix