Compartint la pau en el sopar de germanor

1487

L’Associació cultural i social Salam (pau) dels Hostalets de Pierola va organitzar un sopar de germanor per quart any consecutiu, el passat 25 d’agost a la plaça de les Oliveres, i va reunir al voltant de 300 veïns en un moment de sensibilitat i dolor, per tots, al cap d’una setmana dels atemptats a Barcelona i Cambrils.

Aquesta era la quarta trobada consecutiva que l’associació ofereix al municipi i va reunir bona part dels veïns en una convocatòria especialment emotiva i on, com en els anys anteriors, van compartir menjar típic del Marroc amb amanida de pasta, pa, carn a la brasa, pastissets i te.

Al començament de l’acte, el president de l’associació, Mohand Belhadi Laksir, va tenir unes paraules de condemna als atemptats i de suport a totes les víctimes, especialment per la seva comunitat, i es va fer 1 minut de silenci.

Tot seguit es va començar a servir el menjar i tots els assistents van gaudir del sopar de germanor fet amb tots els ingredients necessaris perquè fos un èxit. En acabar es va sortejar un conjunt de tasses i una tetera i, tocant la mitjanit, es va donar l’acte per tancat.

Un any més, l’associació va agrair molt la feina de les cuineres, organitzadors i l’assistència de totes les persones dels Hostalets de Pierola que responen activament a la convocatòria.

Més imatges del 4t sopar Associació Salam.

Comparteix