Comunicat Equip de Govern

1720

En resposta a les preguntes rebudes per part d’alguns veïns i veïnes, des de l’Equip de Govern volem manifestar per escrit el nostre posicionament vers les mesures a prendre des de l’Ajuntament davant una onada de calor.

En aquests episodis, cal seguir una sèrie de recomanacions, que ja vam penjar al web i que us tornem a facilitar (veure enllaç) . En cap cas es recomana sortir al carrer en hores de sol. El fet d’estar a la piscina implica irradiació solar directa. Pel que fa als col·lectius vulnerables (nens, gent gran i embarassades), la recomanació de no exposar-se al sol té encara més pes. És per aquest motiu que no hem considerat que obrir la piscina gratuïtament sigui una mesura útil ni lògica en termes de salut. A partir d’aquí, i sent coneixedors de les recomanacions que s’han indicat anteriorment, cadascú és lliure de passar l’onada de calor de la manera que consideri més oportuna.

Aprofitem l’avinentesa per recordar que l’activitat programada «Liceu a la Fresca» tindrà lloc a l’Auditori de Cal Figueres.

Esperem la comprensió de les veïnes i veïns amb la decisió presa.

Comparteix