Les explicacions de Ferrovial

3999

Davant els continuats i intensos episodis de mala olor de les darreres setmanes que arriben de l’abocador i l’Ecoparc 4, el passat dilluns, Ferrovial i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola van oferir un acte públic que es va poder seguir en directe per donar resposta a les preguntes del veïnat referents a aquest tema.

Fa dos divendres, una representació política i tècnica encapçalada per l’alcalde i regidor de Medi Ambient, Gerard Parcerisas, i els regidors Jordi Parcerisas i Xavi Alberich, van desplaçar-se a les instal·lacions de l’abocador per reunir-se amb l’empresa responsable de fer-ne l’explotació i tractar diversos aspectes arrel dels episodis de mala olor que està patint el municipi.

L’empresa Ferrovial va remetre la informació que va enviar fa uns dies en la carta on explicava l’origen dels darrers episodis i calculava que en un màxim de 15 dies estaria resolt. També es va comprometre a crear un canal més àgil i periòdic per traslladar la informació a l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola per tal que la població disposi de les dades amb les que es treballa en tot moment.

En aquest sentit, dilluns passat, Ferrovial i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola han ofert un acte públic, d’una hora de durada, a través de videoconferència que s’ha pogut seguir en directe.

El termini per fer preguntes a través d’un e-mail acabava ahir diumenge. De les consultes rebudes sobre els episodis de pudor se n’ha fet un recopilatori (per no repetir-ne) i s’ha donat veu a les persones que ho havien demanat per poder exposar-les també públicament.

Comparteix