Constituït el nou Ajuntament 2019-2023

5706

Gerard Parcerisas és el nou alcalde dels Hostalets de Pierola després de fer-se efectiu l’acord de govern entre ERC i Junts per Hostalets. Els 11 regidors del consistori van prometre el càrrec davant un auditori ple de veïns i veïnes que van seguir l’acte en directe. 

Dissabte 15 de juny es va celebrar el Ple per constituir el nou Ajuntament dels Hostalets de Pierola. L’acte va començar amb la creació de la mesa d’edat amb el regidor de més edat, Jaume Trias, i el més jove, Jordi Parcerisas. Finalment es van presentar dues propostes per optar a l’alcaldia: Daniel Vendrell de Sumem (4 vots) i Gerard Parcerisas d’ERC (7 vots) que es va proclamar alcalde dels Hostalets de Pierola.

Així es va poder visualitzar el pacte segellat entre els grups d’ERC i Junts que posa fi a 8 anys d’alcaldia de Daniel Vendrell (Sumem) i s’inicia una nova etapa amb Gerard Parcerisas (ERC) com alcalde i Jordi Parcerisas (Junts) que ocuparà la 1a Tinença d’Alcaldia segons l’acord que es va tancar entre els grups que encapçalen els dos germans. Els detalls del pacte de govern es donaran a conèixer al llarg dels pròxims dies amb la publicació del nou cartipàs que repartirà les regidories entre els 5 representants d’ERC i els 2 de Junts després dels resultats de les eleccions del passat 26 de maig.

L’equip de govern estarà format per Gerard Parcesiras, Gemma Fabrés, Xavier Forner, Xavier Alberich i Irene Abad per ERC i Jordi Parcerisas i Àngels Lorés per Junts. Completen la llista de regidors d’aquest mandat els membres de Sumem: Daniel Vendrell, Carme Zaragoza, Jaume Trias i Jordi Ramas.

A continuació podeu consultar el vídeo-acta de tota la sessió:

Comparteix