Reserves per al primer acte

1238

Del 5 de març i fins al 19 de març tindran lloc els actes de campanya per a la consulta sobre l’ampliació de l’abocador prevista per al penúltim diumenge del mateix mes. Consulta la informació actualitzada de la programació i la resta de dades referents al procés participatiu del 21M.

El pròxim 21 de març, fruit de l’acord de totes les forces polítiques del consistori, se celebrarà la convocatòria sobre l’ampliació del Dipòsit Controlat de Can Mata. Algunes de les dades principals són les següents:

  • Per votar cal estar empadronat als Hostalets de Pierola abans del 6 de novembre del 2020 i tenir 16 anys o més.
  • La pregunta, amb resposta binària (SÍ vol dir ampliar abocador i NO vol dir no ampliar l’abocador) serà: ¿Estàs d’acord que l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola aprovi inicialment la modificació de les Normes Subsidiàries de planejament que ha de permetre ampliar el Dipòsit Controlat de Can Mata?
  • El sistema de votació serà únicament presencial (no es podrà votar per correu ni telemàticament)i amb les mesures sanitàries semblants i les meses que es van utilitzar el passat 14F (auditori Cal Figueres i local social Serra Alta).

El calendari de campanya programa els actes previstos a partir del 5 de març amb la intervenció informativa de la pròpia administració pública i, posteriorment, els partidaris del sí i del no, altres agents implicats, l’Agència de Residus de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya, partits polítics, etc.

Aquest calendari inclou també una jornada de participació exclusivament veïnal (particulars i entitats) i un debat entre l’empresa explotadora i la plataforma per al tancament. Els actes es faran presencialment a l’auditori Cal Figueres amb accés limitat (reserves per l’App) i es podran seguir, també, pel canal Youtube municipal. Les persones que vulguin intervenir des de casa podran fer-ho a través de la plataforma Jitsi.

El primer acte confirmat és aquest divendres amb la intervenció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Les reserves de tots els actes s’obren just 48 hores abans d’iniciar-se. Si et cal ajuda o no disposes de mitjans per fer la reserva, envia un Whatsapp al 638108613.
Retransmissió per Youtube

Exposició pública del cens electoral

Descarrega-te’n la transcripció:
Comunicat 21M

Logotip del procés:
21mconsulta.png

Comparteix