Reobre el consultori municipal

209

La direcció del Centre d’Atenció Primària de Piera ha comunicat que el consultori municipal dels Hostalets de Pierola, situat a la plaça Cal Figueres núm. 3, restableix l’atenció al públic a partir de la setmana vinent amb servei mèdic, infermeria i Unitat d’Atenció al Ciutadà (UAC) els dimecres a la tarda i els divendres al matí.

A partir del 17 de gener i després d’uns dies sense oferir servei, el consultori municipal dels Hostalets de Pierola restableix l’atenció al públic. La novetat principal és que atendrà els dimecres de 15.00 a 20.00 i els divendres de 8.00 a 14.00 hores i incorporarà servei de medicina, infermeria i Unitat d’Atenció al Ciutadà (UAC).

Recordem que l’atenció mèdica depèn directament del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, gestionat per l’Institut Català de la Salut – Catalunya Central. Trobareu l’enllaç per demanar visita prement aquí.

L’adreça dels consultori municipal és a la plaça Cal Figueres núm. 3 dels Hostalets de Pierola i el telèfon el 93 771 20 02.

Més informació:
hostalets.cat/salut

Comparteix