Un cros radiant en temps i participació

1460
El passat diumenge al matí, 203 participants van córrer en l’11è Cros Escolar dels Hostalets de Pierola dels quals 71 eren locals.
Les diferents categories es van adaptar en recorreguts adients per a cada edat amb trams al voltant del parc de Cal Ponsa, el centre del municipi a Cal Figueres i coincidint amb un diumenge de tardor protagonitzat per la bona temperatura i el sol, la qual cosa no era habitual en altres anys on, sobretot el vent acostumava a fer la guitza.
Pel que fa a les dades de competició, cal destacar el bon ritme dels atletes participants i els pòdiums amb una gran presència hostaletenca i un esment també als primers corredors del poble fora dels guanyadors.

El cros coincideix amb els 66ns Jocs Escolars de l’Anoia i forma part del Campionat Escolar. La cursa popular final on es comptabilitzaven els adults va elevar el nombre de participants a 240.

Un any més cal destacar la gran feina de l’organització a càrrec de la Comissió d’Esports dels Hostalets qui es va encarregar de traçar els recorreguts des de primera hora del matí i de l’avituallament amb aigües i fruita. La trobada va acabar amb l’entrega de trofeus de mà de l’alcalde Daniel Vendrell i membres de l’organització i el sorteig d’una bicicleta de muntanya.
Amb el cros escolar es dona per tancada la temporada esportiva als Hostalets de Pierola d’aquest any i es comença a estudiar les propostes de cara el 2018.
Podeu consultar les classificacions en el document adjunt i veure més imatges en el següent enllaç.
No us perdeu el vídeo-resum de la matinal:

 Podeu consultar i descarregar les classificacions a continuació:
Comparteix