Cros escolar i cursa popular 2022

1268

Celebrat el 13è Cros Escolar dels Hostalets de Pierola puntuable al Campionat Comarcal de Cros Escolar i la 18a Cursa Popular dels Hostalets de Pierola. Una festa esportiva i familiar que ha comptat amb la participació de prop d’un centenar de participants i la implicació de les entitats i administracions organitzadores.

El diumenge 8 de maig ha estat un dia festiu i assolellat que ha coincidit amb el Cros Escolar dels Hostalets de Pierola a l’entorn de l’Institut Escola Renaixença (c. Església) i que estava inclòs en el calendari i, per tant, puntuable al Campionat Comarcal de Cros Escolar de l’Anoia. La 18a Cursa Popular dels Hostalets de Pierola tancava una jornada que ha seguit tota la temporització prevista.

Una de les novetats ha estat el model de les medalles de fusta, exclusives i més sostenibles, lliurades als 3 primers classificats de cada categoria (de Prebenjamí a Cursa popular/sènior) i al primer classificat local o de l’Institut Escola Renaixença fora del podi. El lliurament de premis s’han fet després de cada categoria i tots els participants d’Educació Inicial (I3,I4 i I5) han rebut un obsequi, independentment del resultat, ja que en aquest cas la cursa no era competitiva.

Per altra banda, cal destacar la participació de tots els sectors implicats en l’organització: la Comissió d’Esports i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, l’Institut Escola Renaixença, el Consell Esportiu de l’Anoia, l’AFA de l’Institut Escola Renaixença -encarregada de muntar el bar- i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Recull d’imatges prement aquí.

Documentació:
Classificacions
Circuits Cros Els Hostalets de Pierola 2022

Comparteix